OVER ONS

Wie zit nou eigenlijk achter de schermen bij de Friend's Tour? En wie doet er allemaal mee aan de toernooien? Nou, niet iedereen zit erop te wachten om hier een uitgebreid profiel te plaatsen maar hieronder alvast een korte introductie.

Hole 19 is een van de belangrijkste holes - voor sommige golfers is dit zelfs de enige reden om mee te doen aan de Friend's Tour...
Hole 19 is een van de belangrijkste holes - voor sommige golfers is dit zelfs de enige reden om mee te doen aan de Friend's Tour...

Wie zijn we?

Een groep vrienden, kennissen en collega's die elkaar gek hebben gemaakt van/met/over golf. Hier vind je van alles: van vliegende clubs tot onvrijwillige douches in een waterhindernis, van beginner tot single handicapper, von Männlein bis Weiblein, van jong tot oud.

De gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat doen we?

In ons dagelijkse leven zijn onze Friend's lekker aan het werk of genieten van hun welverdiende pension. In hun vrije tijd gaan ze golfen - de ene wat meer dan de andere. Maar minimaal 1 keer per jaar komen wij bij elkaar om een gezellig golftoernooi te spelen met een aansluitend diner, om te genieten en met elkaar te praten in een ongedwongen sfeer. En vooral om te lachen. Carpe diem!

Ook 'lid' worden?

 De term 'lid' is zwaar overdreven want wij zijn geen officiële club, stichting of vereniging. Je kan dus ook geen 'lid' worden.

Nieuwe deelnemers zijn bij ons altijd welkom mits je voldoet aan de volgende voorwaarden: 1) je wordt  geïntroduceerd door een van onze Friend's 2) je bent in bezit van minimaal handicap 54 (maar geen duikboot) en 3) je bent gezellig!